Frances van Haagen

   Frances van Haagen

   Associate

   Lead auditor & consultant

Frances is een praktisch georiënteerd senior manager, strategisch adviseur en lead auditor met een brede en diepgaande kennis, ervaring en belangstelling. Een belangrijke drijfveer voor haar is dat zij er graag aan wil bijdragen om onderliggende oorzaken van problemen in organisaties aan te pakken. Frances is opmerkzaam, analytisch, zorgvuldig, realistisch en empathisch, en ze geeft nooit op.

Frances heeft verschillende artikelen gepubliceerd, bijvoorbeeld rond de samenwerking tussen de verschillende vormen van IT-beheer. Daarnaast is zij mede-auteur van de NEN 3434, de Nederlandse norm voor applicatiemanagement, en de NEN-ISO/IEC 16350, de hieruit voortgekomen internationale norm. In dit kader heeft zij een aantal jaren de Nederlandse delegatie geleid bij meetings van de internationale ISO-community.

Frances is geaccrediteerd lead auditor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Daarnaast heeft zij veel ervaring met inspiratiebronnen als BiSL, ASL, ITIL, CobiT, Lean, Agile/Scrum, PRINCE2, ISO 25010, ISO 31000, ISO 16350, Baldrige en EFQM.