Diensten

Ons aanbod..

Indien u overweegt uw onderneming te verkopen of een onderneming wenst over te nemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring met dergelijke transacties, van prospectus, intentieverklaring tot closing. Vanuit diverse expertisegebieden die we voornamelijk in-house hebben en deels kunnen inzetten vanuit een flexibele schil, kunnen wij snel voor u klaar staan en ook snel en gedegen een project afronden. Hoewel wij ook ervaring hebben met grote internationale transacties in diverse sectoren, richten wij ons primair op transacties in het MKB-segment.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van documentatie, het doen van financiële analyses, het vaststellen van de business case, het inrichten van een data room, due diligence onderzoeken, het ondersteunen bij en voeren van onderhandelingen, vaststellen van business risks zoals security en privacy, en dergelijke.

Onze expertise willen wij graag aan u ter beschikking stellen. Wij treden graag met u in overleg hierover.

AdValor is een bureau dat anders werkt..

.. dan de meeste bureaus. Een klein multidisciplinair team met de juiste expertises verzorgt een totaaloplossing zonder de gebruikelijke overhead kosten. De experts hebben jarenlange ervaring opgedaan in advies- en managementfuncties op het hoogste niveau in het (inter)nationale bedrijfsleven. De adviseurs van AdValor hebben allen minimaal 15 jaar relevante ervaring en werken efficiënt op basis van eigen tools die zich bij vele klanten al in de praktijk bewezen hebben. We maken ook gebruik van een flexibele schil van experts de ingezet kunnen worden indien er specifieke vaardigheden of capaciteit wordt gevraagd.

De AdValor aanpak...

Op basis van uw situatie en wensen geven wij u binnen een week een plan van aanpak. Wij voeren onze projecten uit op basis van nacalculatie of eventueel fixed price indien de scope goed is in te schatten.