In detail

Legal services

Distributie

AdValor heeft ervaring met het opstellen van distributie- en agency overeenkomsten, zowel in Nederland, de EU en internationaal. U kunt bij ons terecht als distributeur of agent, waarbij we u kunnen helpen bij het opstellen van distributievoorwaarden en/of contracten, danwel bij het beoordelen van dergelijke contracten.

Zo hielpen wij een farmaceutisch bedrijf bij de onderhandelingen over de voorwaarden van een leverancier voor welk dit bedrijf de producten distribueert in de Benelux. Of een softwareproducent die haar producten in Duitsland wilde gaan verkopen.

Contracting

AdValor kan u ondersteuning bij het opstellen van uw contracten en voorwaarden, het beoordelen van contracten van uw leveranciers of klanten, of een veelheid aan allerhande soort contractsvormen (LOI’s, NDA’s, MOU’s, SLA’s, DPA’s, MSA’s, sales en purchase contracten, consortium / joint venture agreements, development agreements, SAAS en nog veel meer). Wij werken nauw samen met partners en beschikken over een grote database van modellen en voorbeelden (www.modelovereenkomst.nl). Wij hebben ervaring met ICT, media, technology, industry, energy, overheid, dienstverlening en FMCG. Belangrijke klanten zijn Philips, NXP, Vodafone, ASML, Essent, TP Vision, Defensie, politie en vele anderen.

AdValor kan u ook helpen met het optimaliseren van de opslag van overeenkomsten in uw bedrijf.

IT services

IT architectuur

Uw bedrijf is afhankelijk van een goede ICT-infrastructuur. Niet alleen moeten de ICT-voorzieningen altijd werken; ze moeten ook snel aan te passen zijn naar nieuwe bedrijfswensen of nieuwe (wettelijke) eisen. AdValor biedt u op een aantal manieren ondersteuning.

  • AdValor geeft snel een diep inzicht op de status quo van uw ICT-voorzieningen en ICT-infrastructuur. Dit inzicht wordt in business risks verwoord en gebaseerd op met name de onderliggende bevindingen van de ICT-techniek. Onderscheidend is dat AdValor de status quo van uw bedrijf in samenhang kan uitbreiden met privacy en security (AVG en ISO27000), en met de financiële basis van uw ICT-voorzieningen (bv. activity based costing). Dit alles geeft u een prima sturingsmechanisme op uw ICT-voorzieningen en ICT-infrastructuur.
  • AdValor biedt u ook hulp bij het bedenken, uitwerken en invoeren van nieuwe ICT. Dit doet AdValor altijd op basis van een totaalbeeld en vanuit de behoefte van de business; werken onder architectuur. De aanpak van AdValor is uniek omdat we wijzigingen van ICT altijd langs de lijn van de businessbehoefte houden. In nauwe samenwerking met de belanghebbende uit het primaire bedrijfsproces. Ons motto is; de beste ICT is transparant, voelt natuurlijk in het gebruik en het werkt.

Big Data & Artificially Intelligence (AI)

De gegevens die in uw bedrijf worden vastgelegd bevatten een schat aan informatie die (nog) ontgonnen kan worden. De methode om dit te bereiken heet Big Data (met alles daarom heen). AdValor helpt u te begrijpen wat Big Data is, en wat het zou kunnen betekenen in uw bedrijf. Vervolgens kan AdValor in overleg met u snel een uitgewerkt plan van aanpak opleveren om met behulp van Big Data de nieuw ontgonnen informatie voor gebruik beschikbaar te maken. Bijvoorbeeld als strategische rapportage op sturingsniveau. AdValor kan u ook helpen met ontwikkelen van algoritmiek of het beoordelen/verbeteren van al bestaande algoritmiek.

Artificial Intelligence (A.I.) is een oude bekende voor AdValor die nu bij veel bedrijven als nieuwkomer steeds vaker wordt ingezet. AdValor kan u helpen begrijpen wat wel/niet kan met AI. Het unieke aanbod van AdValor is dat wij zowel de techniek als ook de ethiek en privacy in samenhang inzetten op uw vraagstuk.

Financial services

Accountancy

TO DO