Ons aanbod

Ons aanbod..

Als multidisciplinair bureau kunnen wij u van dienst zijn bij een groot deel van uw bedrijfsmatige vraagstukken op met name strategische en tactisch niveau. Wij beschikken over juridisch, financiële en IT-technische expertise en hebben veel ervaring in diverse aan sectoren, zoals farmacie, techniek, IT, telecommunicatie, energie en professionele dienstverlening.

Wij kunnen u helpen bij vraagstukken over distributie, contracting bij in- en verkoop, IT architectuur, Big Data, A.I., accountancy vraagstukken en nog veel meer.

Onze expertise willen wij graag aan u ter beschikking stellen. Wij treden graag met u in overleg hierover.

AdValor is een bureau dat anders werkt..

.. dan de meeste bureaus. Een klein multidisciplinair team met de juiste expertises verzorgt een totaaloplossing zonder de gebruikelijke overhead kosten. De experts hebben jarenlange ervaring opgedaan in advies- en managementfuncties op het hoogste niveau in het (inter)nationale bedrijfsleven. De adviseurs van AdValor hebben allen minimaal 15 jaar relevante ervaring en werken efficiënt op basis van eigen tools die zich bij vele klanten al in de praktijk bewezen hebben. We maken ook gebruik van een flexibele schil van experts de ingezet kunnen worden indien er specifieke vaardigheden of capaciteit word gevraagd.

De AdValor aanpak

Op basis van uw concrete vraagstuk geven wij u binnen een week een potentiele oplossing / aanpak. In principe huurt u ons in om uw probleem aan te pakken en richt onze focus zich daarop. Dat kan op basis van nacalculatie of eventueel fixed price indien de scope goed is in te schatten.